۱۰ نکته کاربردی برای امنیت اطلاعات در سازمان های کوچک (قسمت دوم)

خانه » آموزش » ۱۰ نکته کاربردی برای امنیت اطلاعات در سازمان های کوچک (قسمت دوم)

۱۰ نکته کاربردی برای امنیت اطلاعات در سازمان های کوچک (قسمت دوم)

مقدمه:

در گذر زمان سازمانها بیش از پیش به فناوری های اطلاعاتی وابسته می شوند و به طبع آن، در برابر جرائم سایبری نیز آسیب پذیر تر می شوند.

مطالعات گارتنر نشان می دهد که ۹۰ درصد از سازمان هایی که اطلاعات حیاتی خود را از دست می دهند، در کمتر از دو سال تعطیل می شوند. این در حالی است که ۸۰ درصد از صاحبان کسب و کار هیچ برنامه ای برای محافظت از اطلاعات سازمانی خود ندارند.

در این مقاله ده اقدام کاربردی در افزایش امنیت اطلاعات سازمانی از نظر شما می گذرد. با ما همراه باشید:

برای مشاهده قسمت اول کلیک کنید 

قسمت دوم..

6- قابلیت جا به جایی را در نظر بگیرید

اگر کارکنان شما در محیط کار از وسایل قابل حمل مانند لپ تاپ یا تبلت استفاده می کنند، از تکنولوژی های امنیتی مورد استفاده را همیشه به روز نگه دارید، اطلاعات سازمانی را رمزنگاری کنید و از ارتباطات امن VPN برای دسترسی به اطلاعات در خارج از سازمان استفاده کنید. به کارمندان هشدار دهید که هنگام استفاده از رمز های عبور یا مشاهده اسناد محرمانه در خارج از سازمان، نکات امنیتی را به شدت رعایت کنند و عواقب سهل انگاری در این امر را به آنها گوشزد کنید.

 7- از تجهیزات خود محافظت کنید.

با وجودی که هکرها و ویروس ها همیشه در صدر اخبار آسیب های امنیتی قرار دارند، اما طبق آمار ارائه شده توسط Symantec ،سرقت یا مفقود شدن تجهیزات فیزیکی هنوز هم شایع ترین آسیب وارده به اطلاعات سازمانی است. به کارکنان سازمانی هشدار دهید که در مراقبت از وسایل قابل حمل مانند لپ تاپ ها یا تلفن های همراه خود که اطلاعات سازمانی را در خود ذخیره کرده اند، بسیار جدی باشند، هیچگاه آنها را در مکان های عمومی به حال خود رها نکنند و تا حد امکان با بی توجهی در دسترس دیگران قرار ندهند. گزارش سرقت یا مفقود شدن این تجهیزات باید در اسرع وقت به سازمان اعلام شود.

 8- مسائل خانوادگی را از کار تفکیک کنید؛

اگر برای انجام امور سازمان خود در منزل از همان کامپیوتری استفاده می کنید که برای بازی کردن کودکتان یا حضور در شبکه های اجتماعی شخصی استفاده می شود، بدانید که اطلاعات سازمانی را در معرض خطر قرار داده اید.
در مواردی که کارمندان ناچارند از سیستم های شخصی خانگی برای انجام امور سازمانی استفاده کنند، باید قواعدی وجود داشته باشد که چگونه اطلاعات حساس ذخیره یا ارسال شوند. یا اگر کاربر از سیستم سازمان در منزل خود استفاده می کند، باید برای استفاده های پرخطری نظیر اتصال به شبکه های عمومی یا شبکه های اجتماعی خاص محدود شوند.

 9- وب سایت خود را امن کنید؛

در مطالعات Symantec گزارش داده شده که 90 درصد بازدیدکنندگان اگر با پیغامی مشابه “This site is not secure” مواجه شوند، آن وب سایت را ترک می کنند. حفظ امنیت و حریم خصوصی افراد به مشتریان شما اطمینان می دهد که وب سایت شما برای خرید کردن و حتی صرفا مشاهده مکان امنی است و این خود قابل اعتماد بودن شما را تایید می کند. حفظ حریم خصوصی افراد یعنی شما از سیاست های درست در محافظت از داده های شخصی استفاده می کنید، و حفظ امنیت یعنی شما از تکنولوژی های مناسب مانند رمزنگاری و آنتی ویروس ها برای محافظت از داده ها بهره میگیرید. سازمان های امنیتی زیادی مانند McAfeeSymantec و TRUSTe می توانند به شما در این زمینه کمک کنند.

 10- از متخصصان کمک بگیرید؛

اگر در سازمان خود یک متخصص فناوری اطلاعات ندارید، باید از یک مشاور IT بخواهید که به شما در تدوین سیاست های امنیتی درست در سازمان کمک کند. با جستجو در اینترنت می توانید منابع بسیاری در مورد افزایش سطح امنیت در سازمان خود بیابید. سازمان SBA در این زمینه منابع کاربردی در اختیار شما می گذارد. (برای اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید)

توسط |2018-11-01T20:12:40+03:30ژانویه 16th, 2016|آموزش, امنیت, شبکه, ویانا|بدون دیدگاه

درج دیدگاه